Educatieve tentoonstellingen

Interieur en lichtplan

Totaalplan

Interieurontwerp

Wilt u een interieurontwerp laten uittekenen voor uw nieuwe woning of wilt u uw huidige interieur door een set frisse ogen laten bekijken? Familiebedrijf BOS & BOS uit Welberg staat voor u klaar! Wij zijn gespecialiseerd in onder meer interieurvormgeving en tillen uw interieur graag naar een hoger niveau. Van ontwerp tot uitvoering: u kunt op ons rekenen.

Een interieurontwerp dat aansluit op ál uw wensen en eisen

Als (be)denkers én doeners staan wij u graag bij met een interieurontwerp dat aansluit op al uw wensen en eisen. Wilt u meer lichtinval verwezenlijken in uw woning? Dan stellen wij een lichtadvies voor u op. Bent u op zoek naar manieren om optisch meer ruimte te creëren? Wij denken graag met u mee voor slimme en efficiënte aspecten in de interieurvormgeving en luisteren naar uw plannen. We horen graag wat u in gedachten heeft voor uw interieurvormgeving. Maar ook als u nog geen concrete plannen in gedachten heeft, staan wij als interieuradviseur natuurlijk voor u klaar. Al sinds 1994 houden wij ons bezig met interieurontwerp voor woningen en hebben we veel prikkelende projecten mogen realiseren. Samen met u komen we tot een ontwerp dat voldoet aan ál uw dromen!

Wanneer mogen wij voor u aan de slag?

U bent toe aan een verfrissend interieurontwerp, wij zitten vol met ideeën. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning in Welberg of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op via 0167-852790 of stuur een e-mail naar info@bosenbos.nl. Wij vertellen u graag meer over onze passie voor interieurvormgeving.

Tentoonstellingen

Een tentoonstelling moet spannend en verrassend zijn. BOS & BOS maakt tentoonstellingen die alle zintuigen prikkelen.

Bekijk projecten

Interieurs

Spelen met licht en kleur. Een zorgvuldige keuze van materialen. Met de juiste mix creëren we de gewenste sfeer.

Bekijk projecten

Referenties

Bekijk direct de referenties om te weten te komen wat opdrachtgevers te vertellen hebben over BOS & BOS.

Bekijk referenties

Vrijblijvend meer informatie? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Velden met een * zijn verplicht