Wie zijn wij?

BOS & BOS is Ilja en Sandra; een familiebedrijf bestaande uit twee zussen. Sinds 1994 vormen we een enthousiast en gedreven team met specialismen die perfect op elkaar aansluiten: het ontwerpen van educatieve tentoonstellingen, het vormgeven van interieurs en het maken van lichtplannen. We realiseren uw wens van ontwerp tot en met de uitvoering.

Visie

Wanneer is een tentoonstelling geslaagd? Als er voor bezoekers van alles te beleven is. Met interessante inhoud, korte en bondige teksten. En een vormgeving die prikkelt, door leuke en verrassende elementen. Dan is hun bezoek de moeite waard.

Werkwijze

Een goede samenwerking met onze opdrachtgevers staat voor ons centraal. Bij elk project zien we weer hoe belangrijk die wisselwerking is. Daar investeren we in: voorafgaand aan, tijdens en na een project. Van begin tot eind blijven we het vaste aanspreekpunt van onze opdrachtgever en leiden we het project in goede banen. Op die manier zorgen we ervoor dat zowel de opdrachtgever als wij zelf trots kunnen zijn op het eindresultaat.