Educatieve tentoonstellingen

Interieur en lichtplan

Totaalplan

[yoast-breadcrumb]

Tentoonstellingsontwerp

Een tentoonstellingsontwerp is de basis van een tentoonstelling. Dit is als het ware de sleutel van een schatkist. Wij van BOS & BOS, tentoonstellingsontwerpers en creatieve breinen voor allerlei projecten maken graag voor u een tentoonstellingsontwerp. Voor het Bezoekerscentrum Schoorlse Duinen hebben wij bijvoorbeeld voor het vernieuwde centrum een tentoonstellingsontwerp mogen ontwikkelen. In samenwerking met de opdrachtgever, architect, landschapsarchitect en de interieurarchitect hebben we een eenheid weten te vormen door het gehele centrum, zowel binnen als buiten. Wilt u ook een prachtig tentoonstellingsontwerp ontvangen door de tentoonstellingsmaker? Neemt u dan vooral contact met de tentoonstellingsmaker op.

De tentoonstellingsmaker maakt voor u een verrassend tentoonstellingsontwerp

Wat voor tentoonstelling staat er op de planning? En wat is de doelgroep? Gaat het om een kleinschalige tentoonstelling of een tentoonstelling waar u veel bezoekers verwacht? Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij van elk project weer een succes te maken. Met de juiste samenwerkingen verwezenlijkt de tentoonstellingsmaker uw wensen. Gedurende het project houden wij u continu op de hoogte van de vorderingen en kunt u aanpassingen tijdig doorgeven. Van te voren bespreken we graag het tijdsbestek, het budget, de doelen en de overige zaken waarna wij zullen starten met het project. Zowel tijdens als na het project staan wij voor u klaar. Benieuwd naar onze projecten? Bekijk hier ons portfolio.

De tentoonstellingsontwerpers die alle zintuigen laten prikkelen

BOS & BOS maakt tentoonstellingen die alle zintuigen prikkelen. Hoe? Door een tentoonstelling tot de verbeelding te laten spreken én verrassend te maken. Wij, als tentoonstellingsontwerpers bedenken welke communicatiemiddelen het beste passen bij de over te brengen informatie. Graag gaan we met u om tafel zitten om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Waarmee kunnen wij als tentoonstellingsontwerpers u van dienst zijn? Laat het ons weten via telefoonnummer 0167-852790.

Meest bekeken:

[link aantal=”3″ output=”inline”]

Tentoonstellingen

Een tentoonstelling moet spannend en verrassend zijn. BOS & BOS maakt tentoonstellingen die alle zintuigen prikkelen.

Bekijk projecten

Interieurs

Spelen met licht en kleur. Een zorgvuldige keuze van materialen. Met de juiste mix creëren we de gewenste sfeer.

Bekijk projecten

Referenties

Bekijk direct de referenties om te weten te komen wat opdrachtgevers te vertellen hebben over BOS & BOS.

Bekijk referenties

Vrijblijvend meer informatie? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

[gravityform id="3" title="false" description="false"]