Referenties

Stichting Natuurcentrum Slabroek

“In 2006 heeft BOS & BOS Natuurcentrum Slabroek te Nistelrode geheel aangepast aan de eisen van deze tijd. Het interieur van de historische boerderij waarin het centrum gevestigd is, is volledig opnieuw ingericht. Het resultaat is modern en efficiënt, terwijl de authentieke elementen bewaard zijn gebleven. Het was een enorm karwei! De samenwerking met BOS & BOS is uitermate prettig verlopen. Stap voor stap werd samen met ons het uiteindelijke plan ontwikkeld en gerealiseerd. Men bleek veel kennis en kunde in huis te hebben en dankzij regelmatig overleg, is het centrum precies zo geworden als we voor ogen hadden. Nog dagelijks horen we van onze bezoekers hoe tevreden zij zijn met het resultaat.”

Geja Hummel.
Hoofd Educatie Stichting Natuurcentrum Slabroek

 

Vereniging Natuurmonumenten

“De samenwerking met BOS & BOS ervaar ik als plezierig. Bij het uitbrengen van een offerte wordt altijd duidelijk het doel, de doelgroep en het programma van eisen omschreven. Ook wordt een duidelijk tijdspad afgesproken. Het inlevingsvermogen van BOS & BOS is uitstekend. Het is bij hen altijd mogelijk om een opdracht of product aan te passen. Ze zijn sterk in huisstijlbewaking, zeker als het een project betreft waarbij meerdere partijen betrokken zijn. Voorbeelden hiervan zijn het realiseren van een informatiepaneel nabij de Ellerschans en een informatiehoek van Natuurmonumenten in het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man in Weert.”

Theo van den Berkmortel,
Communicatiemedewerker Natuurmonumenten

 

Staatsbosbeheer

“Staatsbosbeheer bezit in het natuurgebied het Leudal (Limburg) een watermolen. Deze fraai gelegen molen is een grote publiekstrekker. Tijdens de openingsuren is de molen in werking. In 2007 is in opdracht van Staatsbosbeheer een expositie ingericht door BOS & BOS.
Uitgangspunt was dat het publiek via de expositie kennis maakt met de rijke cultuurhistorie van het Leudal. Een kleine ruimte met een hoge luchtvochtigheid in een historisch gebouw legt de nodige beperkingen op. Gezien de vele positieve reacties van de bezoekers, is BOS & BOS er in geslaagd de wens van Staatsbosbeheer in vervulling te laten gaan. Er is een krachtige expositie ontworpen met een hedendaagse vormgeving in een historisch gebouw.”

Piet Zegers,
Boswachter Peel en Kempen