Educatieve tentoonstellingen

Interieur en lichtplan

Totaalplan

Praktijkruimte inrichten

Een praktijkruimte inrichten doen wij van BOS & BOS maar al te graag voor u. Beschikt u over een tandartspraktijk, een dokterspraktijk, een dierenartspraktijk of bent u misschien voor een afdeling in een ziekenhuis op zoek naar een nieuwe inrichting? U kunt ons inschakelen voor allerlei uiteenlopende projecten. Van een ruimte tot een hele praktijk en van een interieurontwerp tot een lichtplan. Wij gaan graag de praktijkruimte geheel gebaseerd op uw wensen inrichten. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij een enthousiaste, betrouwbare en deskundige partner. Waarmee kunnen wij u helpen?

Een praktijkruimte laten inrichten door BOS & BOS

Leuk dat u kiest voor ons om uw praktijkruimte in te richten. Stap voor stap zullen wij werken naar een verbluffend eindresultaat waar zowel u als wij trots op mogen zijn. Binnen ons bedrijf communiceren wij graag duidelijk en transparant naar u als klant en kunt u ook altijd wijzigingen of aanpassingen bij ons aangeven gedurende het project. Wij horen graag wat uw wensen en verwachtingen zijn en in wat voor tijdsbestek het gerealiseerd dient te worden. Naast interieurontwerpen kunt u ons ook inschakelen voor het ontwerpen van tentoonstellingen voor musea of bezoekerscentra en voor educatieve communicatiemiddelen zoals bijvoorbeeld informatiepanelen of animaties.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u een praktijkruimte laten inrichten en bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door ons te bellen op het telefoonnummer 0167-852790 of te mailen naar info@bosebos.nl.

 

Tentoonstellingen

Een tentoonstelling moet spannend en verrassend zijn. BOS & BOS maakt tentoonstellingen die alle zintuigen prikkelen.

Bekijk projecten

Interieurs

Spelen met licht en kleur. Een zorgvuldige keuze van materialen. Met de juiste mix creëren we de gewenste sfeer.

Bekijk projecten

Referenties

Bekijk direct de referenties om te weten te komen wat opdrachtgevers te vertellen hebben over BOS & BOS.

Bekijk referenties

Vrijblijvend meer informatie? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Velden met een * zijn verplicht