Educatieve tentoonstellingen

Interieur en lichtplan

Totaalplan

[yoast-breadcrumb]

Museuminrichting

Zoekt u een ontwerpbureau dat de museuminrichting voor u kan realiseren? Komt u dan eens langs bij BOS & BOS. Wij zijn een echt familiebedrijf dat al meer dan 20 jaar met veel plezier veel uiteenlopende projecten heeft mogen begeleiden; van concept tot en met de uitvoering. Zowel voor, tijdens als na het project staan wij voor u klaar en is duidelijke communicatie op een aangename manier onze kracht. Klanten waar wij onder andere al mee hebben samengewerkt zijn Museum Tongerlohuys, Waterschap Rivierenland, Museum Naturalis, gemeente Oss en Natuurcentrum Ameland. Zeer gevarieerd en altijd weer een leuke uitdaging.

Een museuminrichting die bezoekers aanspreekt

Als ontwerpbureau hebben wij verschillende musea mogen voorzien van een interessante inrichting waar bezoekers hun ogen uitkijken. Wat is uw doel? Wilt u vooral informeren? Of wilt u uw bezoekers aanzetten tot actie? Bij uw museuminrichting dient u hierover na te denken zodat wij een allesomvattend ontwerp kunnen maken. Zo dienen ook uw doelgroep, boodschap, doelstellingen, huisstijl en identiteit in kaart gebracht te worden. Uiteraard kunnen wij als ontwerpbureau voor uw musea u hierbij helpen. Stap voor stap werken we naar een eindresultaat waar wij beide trots op kunnen zijn. Maar vooral uw bezoekers zullen de doorslaggevende factor zijn of het project geslaagd is. Kunnen wij als ontwerpbureau voor musea iets voor u betekenen? Naast museuminrichting kunt u ons ook inschakelen voor educatieve communicatiemiddelen, tentoonstellingen en interieurontwerpen.

Uw wensen worden verwezenlijkt bij het ontwerpbureau voor musea

Wij horen graag uw wensen en verwachtingen en gaan graag aan de slag voor uw museuminrichting. Tijdens het project vinden we het belangrijk dat u goed op de hoogte gehouden wordt van de voortgang en kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0167-852790

Meest bekeken:

[link aantal=”3″ output=”inline”]

Tentoonstellingen

Een tentoonstelling moet spannend en verrassend zijn. BOS & BOS maakt tentoonstellingen die alle zintuigen prikkelen.

Bekijk projecten
 

Interieurs

Spelen met licht en kleur. Een zorgvuldige keuze van materialen. Met de juiste mix creëren we de gewenste sfeer.

Bekijk projecten

Referenties

Bekijk direct de referenties om te weten te komen wat opdrachtgevers te vertellen hebben over BOS & BOS.

Bekijk referenties

Vrijblijvend meer informatie? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

[gravityform id="3" title="false" description="false"]