Educatieve tentoonstellingen

Interieur en lichtplan

Totaalplan

[yoast-breadcrumb]

Lichtadvies

Met het juiste lichtadvies voor uw woning creëert uw licht op plekken waarvan u dit niet mogelijk achtte! BOS & BOS in Welberg verzorgt een lichtontwerp op maat, waarin al uw wensen en eisen zijn verwerkt. Zo geniet u van lichtinval op de plekken waar u dat wilt.

Creëer lichtinval met professioneel lichtadvies

Licht is één van de belangrijkste elementen in een woning, of u nu in Welberg of in Breda woont. Met een lichtadvies zorgt u er dan ook voor dat u licht heeft op alle plekken die voor u belangrijk zijn. Geniet u ook zo van de natuurlijke lichtinval in uw keuken of de toevoeging van een voerlamp in de woonkamer? Wij verzorgen een lichtontwerp op basis van uw wensen en eisen. Dankzij jarenlange ervaring als binnenhuisadviseur weten we precies hoe we u het best adviseren. Ons lichtadvies omvat aanbevelingen over natuurlijke lichtinval, kunstmatige lichtbronnen en de plaatsing hiervan. Of u nu een lichtontwerp wilt voor een bestaand interieur, een verbouwing of bij nieuwbouw; wij adviseren u graag.

Ontdek de mogelijkheden van de juiste lichtbron

Wilt u meer weten over hoe wij een lichtontwerp voor u opstellen? Bel dan naar 0167-852790 of stuur een e-mail info@bosenbos.nl. Naast lichtadvies schakelt u ons tevens in voor andere aspecten voor uw interieurontwerp. Wij staan voor u klaar met advies op maat voor uw gehele interieur. Laat ons weten wat u in gedachten heeft en wij zorgen ervoor dat het wordt gerealiseerd. Weet u nog niet precies wat u zou willen zien in uw nieuwe interieur? Ook dit is geen probleem, BOS & BOS adviseert u graag over wat er allemaal mogelijk is.

Tentoonstellingen

Een tentoonstelling moet spannend en verrassend zijn. BOS & BOS maakt tentoonstellingen die alle zintuigen prikkelen.

Bekijk projecten

Interieurs

Spelen met licht en kleur. Een zorgvuldige keuze van materialen. Met de juiste mix creëren we de gewenste sfeer.

Bekijk projecten

Referenties

Bekijk direct de referenties om te weten te komen wat opdrachtgevers te vertellen hebben over BOS & BOS.

Bekijk referenties

Vrijblijvend meer informatie? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

[gravityform id="3" title="false" description="false"]