Een passende jas

Jouw eigen identiteit in je woning, op je werkplek, in je praktijk, of op kantoor. Het maakt voel-en zichtbaar waar je voor staat. Voor jezelf, je werknemers en je klanten.

We helpen je graag in die passende jas. Heb je een brij aan wensen en weet je niet hoe hier logica in te brengen? Wil jij dat de ‘jas’ van jouw bedrijf weer als gegoten zit en uitstraalt waar je voor staat? Wil jij dat jouw mensen zich prettig en trots voelen in hun werkomgeving?

Wil jij ook dat mensen graag naar jouw huis, praktijk of kliniek komen omdat de sfeer er zo prettig is en het verhaal helder? Vergeet het licht niet! Een goed doordacht lichtplan brengt de beleving van een interieurontwerp naar grotere hoogte.

Hoe wij dat doen?

Met onze kennis (opleiding interieurarchitectuur en lichtontwerp), lange ervaring, doch frisse blik en nieuwsgierigheid. Met ons beider specialismen die naadloos op elkaar aansluiten en elkaar versterken. Door heel goed te luisteren naar onze klanten, en …. omdat we uitgaan van de kracht van de eenvoud. Bel ons vrijblijvend met jouw vragen. We kunnen je vast verder helpen!