Educatieve tentoonstellingen

Interieur en lichtplan

Totaalplan

Interieuradviseur

Bent u op zoek naar een ervaren interieuradviseur voor het vormgeven van uw woning in Breda of omgeving? Dan zit u bij BOS & BOS in Welberg goed. Al sinds 1994 zijn wij een enthousiast en gedreven familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het geven van kleuradvies en andere vormen van interieurvormgeving. Veel tevreden klanten gingen u al voor!

Waarvoor schakelt u een interieuradviseur in?

Interieuradvies voor uw woning in Breda of omgeving wint u natuurlijk in bij een professionele interieurarchitect. Dankzij onze ruime ervaring hebben we al veel projecten tot een goed einde gebracht. Of het nu gaat om kleuradvies, een lichtadvies of een compleet nieuw interieur; wij kijken met een set frisse ogen naar uw project. Als interieuradviseur zijn we bekend met alle aspecten van het vak. Bent u op zoek naar items voor het creëren van een moderne stijl in uw woning? Wilt u de ruimte in uw woning optimaal benutten voor bergingsruimte? Wat de omvang van uw project ook is, wij verzorgen altijd een verfrissend interieurontwerp voor u.

Een interieurarchitect inschakelen voor uw woning in de omgeving van Breda

Wilt u gebruikmaken van onze diensten als interieurarchitect voor uw woning in Welberg, Breda of de omgeving hiervan? Wij vertellen u graag meer over wat u van ons mag verwachten. Zo staat een goede samenwerking bij ons altijd centraal. Investeren in het contact: voorafgaand, tijdens en ook ná het project. Of u ons nu inschakelt voor een meubelopstelling, kleuradvies, of het compleet onder handen nemen van uw interieur, wij leiden het project in goede banen.

Een eindresultaat om trots op te zijn

Als interieurarchitect vinden we het belangrijk dat u 100% tevreden bent met uw interieuradvies voor uw woning in de omgeving van Breda. Bent u benieuwd naar wat een interieuradviseur voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via info@bosenbos.nl of 0167-852790. Bekijk ook zeker onze eerdere projecten om een beeld te krijgen van onze diensten. Iedere woning in Breda die wij als interieurarchitect voorzien van interieuradvies is een project om trots op te zijn.

Tentoonstellingen

Een tentoonstelling moet spannend en verrassend zijn. BOS & BOS maakt tentoonstellingen die alle zintuigen prikkelen.

Bekijk projecten

Interieurs

Spelen met licht en kleur. Een zorgvuldige keuze van materialen. Met de juiste mix creëren we de gewenste sfeer.

Bekijk projecten

Referenties

Bekijk direct de referenties om te weten te komen wat opdrachtgevers te vertellen hebben over BOS & BOS.

Bekijk referenties

Vrijblijvend meer informatie? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Velden met een * zijn verplicht