Educatieve tentoonstellingen

Interieur en lichtplan

Totaalplan

[yoast-breadcrumb]

Interieur tandartspraktijk

Wat heeft u in gedachten voor het interieur van uw tandartspraktijk of kliniek? Een kleurrijk interieur of juist een neutraal interieur? Veel meubilair of een minimalistische inrichting? BOS & BOS schakelt u in voor een verrassend en slim interieur voor uw tandartspraktijk of kliniek. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u voorzien van deskundig en persoonlijk advies. Wij maken dan ook graag tijd vrij voor u als klant zowel voor, tijdens als na het project. Zo zorgen wij ervoor dat zowel u als wij trots kunnen zijn op het eindresultaat.

Een interieur dat de identiteit van de tandartspraktijk of kliniek weerspiegelt

Staat uw tandartspraktijk of kliniek voor professionaliteit, vakmanschap en hygiëne? Of voor gezelligheid, deskundigheid en openheid? Dat zijn belangrijke dingen waar aandacht aan besteedt zal moeten worden bij het doorvoeren van het interieur in uw tandartspraktijk of kliniek. Daarnaast wilt u uiteraard dat patiënten een rustig gevoel krijgen zodat zij zich op hun gemak voelen. Wij helpen u graag bij het realiseren van de sfeer die u voor ogen heeft. Met de juiste kleuren, meubelen, accessoires en bekleding creëert u een interieur dat past bij uw tandartspraktijk of kliniek.

Een lichtplan onmisbaar bij een interieurontwerp

Licht kan veel teweegbrengen bij een bezoeker. Kiest u voor een licht interieur? Of gaat u voor een warme sfeer? Heeft u veel lichtinval waar u gebruik van wilt maken of wilt u deze verminderen door middel van raambekleding? Wij maken graag naast een interieurontwerp ook een lichtplan voor u en adviseren u daarbij over het gebruik van de juiste soorten licht voor uw kliniek. Bent u geïnteresseerd in een ontwerp van ons? Neemt u dan contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0167-852790.

Meest bekeken:

[link aantal=”3″ output=”inline”]

Tentoonstellingen

Een tentoonstelling moet spannend en verrassend zijn. BOS & BOS maakt tentoonstellingen die alle zintuigen prikkelen.

Bekijk projecten

Interieurs

Spelen met licht en kleur. Een zorgvuldige keuze van materialen. Met de juiste mix creëren we de gewenste sfeer.

Bekijk projecten

Referenties

Bekijk direct de referenties om te weten te komen wat opdrachtgevers te vertellen hebben over BOS & BOS.

Bekijk referenties

Vrijblijvend meer informatie? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

[gravityform id="3" title="false" description="false"]