Educatieve tentoonstellingen

Interieur en lichtplan

Totaalplan

[yoast-breadcrumb]

Informatiepanelen buiten

Informatiepanelen voor buiten zijn een creatieve oplossing voor informatieverstrekking van bijvoorbeeld een natuurgebied of een onderdeel van een museum, dierenpark of een andere educatieve locatie. BOS & BOS schakelt u in voor creatieve en verrassende concepten voor bijvoorbeeld informatiepanelen voor binnen en buiten. Maar ook interieurontwerp, tentoonstellingen en andere educatie communicatiemiddelen ontwerpen we graag voor en met u. Tijdens een kennismakingsgesprek op ons ontwerpbureau te Welberg bespreken we uw wensen en verwachtingen betreft de informatiepanelen voor binnen of buiten.

Informatiepanelen met bondige informatie

Informatiepanelen zijn bedoeld voor informatieoverdracht. Als de vormgeving aanspreekt en de informatie prettig te bekijken en te lezen is, kunt u de aandacht van mensen trekken en behouden. Korte bondige teksten gecombineerd met mooie afbeeldingen en/of illustraties zijn daarbij zeer belangrijk. BOS&BOS draagt hier zorg voor en we hebben al verschillende organisaties blij mogen maken met informatiepanelen voor binnen of buiten.

Plan een kennismakingsgesprek in

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Laat ons weten hoe de informatiepanelen voor buiten eruit moeten komen te zien en wij gaan zo spoedig mogelijk aan de slag. Wij horen het graag. U kunt ons bellen op het telefoonnummer 0167-852790. Wij plannen graag een gesprek met u in.

Meest bekeken:

[link aantal=”3″ output=”inline”]

Tentoonstellingen

Een tentoonstelling moet spannend en verrassend zijn. BOS & BOS maakt tentoonstellingen die alle zintuigen prikkelen.

Bekijk projecten

Interieurs

Spelen met licht en kleur. Een zorgvuldige keuze van materialen. Met de juiste mix creëren we de gewenste sfeer.

Bekijk projecten

Referenties

Bekijk direct de referenties om te weten te komen wat opdrachtgevers te vertellen hebben over BOS & BOS.

Bekijk referenties

Vrijblijvend meer informatie? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

[gravityform id="3" title="false" description="false"]