Educatieve tentoonstellingen

Interieur en lichtplan

Totaalplan

Educatieve communicatie

De basis van een geslaagde tentoonstelling is de inrichting. Bent u benieuwd hoe u uw tentoonstelling optimaal kunt inrichten? Schakel dan BOS & BOS in. Met een gedreven team aan specialisten realiseren we uw wensen van het ontwerp tot en met de uitvoering.

Hoe gaan we te werk om een verbluffende tentoonstelling inrichting neer te zetten?

Wat voor soort tentoonstelling organiseert u? Wat is de doelgroep? Hoeveel bezoekers verwacht u? Het zijn slechts een aantal vragen die aan bod komen als we uw wensen voor de inrichting bespreken. Daarnaast bespreken we op voorhand het tijdsbestek, het budget, de doelen en overige zaken. Daarna starten we met het bedenken en realiseren van de tentoonstelling inrichting. Omdat een goede samenwerking centraal staat, houden wij u continu op de hoogte van de vorderingen en blijven wij uw aanspreekpunt. Zo leiden we uw project in goede banen en zijn zowel u als wij trots op het eindresultaat!

Bespreek uw wensen en verwachtingen

Als tentoonstellingsontwerpers denken we van begin tot eind graag met u mee over de inrichting van uw tentoonstelling. Daarom gaan we graag met u om de tafel zitten om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Bel naar 0167-852790 voor het maken van een afspraak. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie over onze dienstverlening.

Tentoonstellingen

Een tentoonstelling moet spannend en verrassend zijn. BOS & BOS maakt tentoonstellingen die alle zintuigen prikkelen.

Bekijk projecten

Interieurs

Spelen met licht en kleur. Een zorgvuldige keuze van materialen. Met de juiste mix creëren we de gewenste sfeer.

Bekijk projecten

Referenties

Bekijk direct de referenties om te weten te komen wat opdrachtgevers te vertellen hebben over BOS & BOS.

Bekijk referenties

Vrijblijvend meer informatie? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Velden met een * zijn verplicht