Educatieve tentoonstellingen

Interieur en lichtplan

Totaalplan

[yoast-breadcrumb]

Tandartspraktijk inrichting

Is uw tandartspraktijk toe aan een nieuwe inrichting? Of bent u op zoek naar een bedrijf dat de praktijkinrichting van een fysiotherapie of dierenarts een verfrissende twist kan geven? BOS & BOS helpt u graag bij de praktijkinrichting van dierenarts, fysiotherapie of tandarts. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met het realiseren van verschillende projecten en verblijden ook u graag met een verrassend concept.

Een tandartspraktijk inrichting wat patiënten op hun gemak stelt

Of het nu gaat om een praktijkinrichting voor een dierenarts, tandartspraktijk of fysiotherapie, u wilt dat uw cliënten zich op hun gemak voelen en openstaan voor uw deskundigheid. Om dat te realiseren is het belangrijk dat de juiste sfeer gecreëerd wordt. Dit kan aan de hand van de juiste kleursamenstellingen, meubilair, lichtinval, inrichting en ga zo maar door. Wij helpen u graag bij het maken van de lastige beslissingen door een gedegen plan voor u te maken. U kunt ons inschakelen voor het totaalplaatje, dus van het concept tot en met de uitvoering staan wij voor u klaar.

Een interieurontwerp voor uiteenlopende bedrijven

Door de jaren heen hebben wij voor veel verschillende bedrijven de inrichting mogen verzorgen. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal een totaalontwerp mogen maken, van wachtruimte, tot behandelkamers, opnameruimtes, kantoor, OK en personeelsruimte. Het kleurgebruik is speels, maar in balans, evenals het gebruik van de toegepaste materialen. Hierdoor heeft het interieur een rustige en fijne uitstraling. Zeer belangrijk voor zowel patiënt en baasje, maar ook voor het personeel. Het gemaakte lichtplan sluit perfect aan op de verschillende functies in het pand.Dankzij het maken van een strakke planning konden nagenoeg alle spreekuren en belangrijke operaties doorgang vinden. Bekijkt u deze inrichting en onze andere projecten in ons portfolio.

Persoonlijk advies betreft uw praktijkinrichting voor bijvoorbeeld fysiotherapie

Wij nodigen u van harte uit voor een kennismakingsgesprek voor wat betreft de praktijkinrichting waar u als dierenarts, fysiotherapeut of tandarts in alle rust te werk kunt gaan. Wij horen graag waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Dus is uw tandartspraktijk toe aan een nieuwe inrichting of kan de huidige inrichting een upgrade gebruiken? Wij verzorgen graag de tandartspraktijk inrichting voor uw praktijk. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0167-852790 voor het maken van een afspraak.

Meest bekeken:

[link aantal=”3″ output=”inline”]

Tentoonstellingen

Een tentoonstelling moet spannend en verrassend zijn. BOS & BOS maakt tentoonstellingen die alle zintuigen prikkelen.

Bekijk projecten

Interieurs

Spelen met licht en kleur. Een zorgvuldige keuze van materialen. Met de juiste mix creëren we de gewenste sfeer.

Bekijk projecten

Referenties

Bekijk direct de referenties om te weten te komen wat opdrachtgevers te vertellen hebben over BOS & BOS.

Bekijk referenties

Vrijblijvend meer informatie? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

[gravityform id="3" title="false" description="false"]