Educatieve tentoonstellingen

Interieur en lichtplan

Totaalplan

[yoast-breadcrumb]

Inrichting wachtkamer

De inrichting voor een wachtkamer vraagt om een deskundig oog zodat de juiste sfeer gecreëerd wordt. In een wachtkamer wilt u bezoekers een rustig gevoel geven met een overzichtelijke inrichting. BOS & BOS heeft ruim 20 jaar ervaring die wij graag inzetten om voor uw wachtkamer een prachtige inrichting te maken. Wilt u voor uw hele pand een ontwerp ontvangen? Ook dan schakelt u BOS & BOS in. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Een passende inrichting van uw wachtkamer waar bezoekers zich op hun gemak voelen

Een dokters- of tandartsbezoek wordt vaak als spannend ervaren. Een wachtruimte met een drukke inrichting waar veel prikkels zijn zal geen positieve werking hebben op veel cliënten. Probeer u in uw bezoekers te plaatsen wat u fijn zou vinden als sfeer in een wachtkamer. Uiteraard kunt u kleur in de inrichting van de wachtkamer verwerken, maar er zal een balans moeten ontstaan. Wij maken graag aan de hand van uw wensen en verwachtingen een verrassend ontwerp. Professionaliteit en een ongedwongen sfeer zullen hand in hand gaan.

Een wachtkamer met een inrichting dat bij de identiteit van uw bedrijf past

Wat wilt u met uw bedrijf uitstralen? Wat zijn de kernwaarden binnen uw bedrijf en wat voor imago wilt u achterlaten? Ook de wachtkamer en inrichting van uw hele pand kan hier een belangrijke rol bij spelen. Gaat u voor kleur of passen grijstinten beter bij uw bedrijf? Een moderne inrichting of een klassieke inrichting? Dit zijn allerlei dingen waar u aan moet denken bij de inrichting van een bedrijf. BOS & BOS maakt graag een inrichting voor uw wachtkamer waar uw cliënten op hun gemak kunnen wachten. Belt u voor een kennismakingsgesprek naar het telefoonnummer 0167-852790.

Meest bekeken:

[link aantal=”3″ output=”inline”]

Tentoonstellingen

Een tentoonstelling moet spannend en verrassend zijn. BOS & BOS maakt tentoonstellingen die alle zintuigen prikkelen.

Bekijk projecten

Interieurs

Spelen met licht en kleur. Een zorgvuldige keuze van materialen. Met de juiste mix creëren we de gewenste sfeer.

Bekijk projecten

Referenties

Bekijk direct de referenties om te weten te komen wat opdrachtgevers te vertellen hebben over BOS & BOS.

Bekijk referenties

Vrijblijvend meer informatie? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

[gravityform id="3" title="false" description="false"]