Educatieve tentoonstellingen

Interieur en lichtplan

Totaalplan

Expositie ontwerp

Elk object heeft zijn eigen verhaal waar BOS & BOS een verrassend expositie ontwerp voor maakt. Is uw object binnenkort bijvoorbeeld in een museum te bewonderen? Dan wilt u uw bezoekers natuurlijk een boodschap meegeven. Het verhaal dat bij het object hoort, kent u maar al te goed, maar hoe wilt u dat anderen naar het object kijken? Wat wilt u hen leren en meegeven? Wij vertalen uw wensen naar een helder expositie ontwerp.

Een expositie ontwerp met een verhaal

Tijdens een expositie wilt u op een positieve manier de aandacht van de bezoekers trekken. Hiervoor heeft u een object nodig dat opvalt en de bezoeker echt iets meegeeft. Daarom schakelt u BOS & BOS in. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem eens een kijkje in ons portfolio en laat u inspireren. Samen met u bespreken we graag uw wensen en verwachtingen en komen we samen tot een prachtig eindresultaat.

Maak uw idee tastbaar

Heeft u zelf al een idee of heeft u ergens een leuk concept gezien wat geschikt is als expositie ontwerp voor uw organisatie? Wij horen het graag! U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0167-852790. En wij plannen graag een eerste gesprek met u in om nader kennis te maken.

Meest bekeken:

Tentoonstellingen

Een tentoonstelling moet spannend en verrassend zijn. BOS & BOS maakt tentoonstellingen die alle zintuigen prikkelen.

Bekijk projecten

Interieurs

Spelen met licht en kleur. Een zorgvuldige keuze van materialen. Met de juiste mix creëren we de gewenste sfeer.

Bekijk projecten

Referenties

Bekijk direct de referenties om te weten te komen wat opdrachtgevers te vertellen hebben over BOS & BOS.

Bekijk referenties

Vrijblijvend meer informatie? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Velden met een * zijn verplicht