Educatieve tentoonstellingen

Interieur en lichtplan

Totaalplan

Binnenhuisadvies

Wilt u uw woning in de omgeving van Breda laten voorzien van professioneel binnenhuisadvies? BOS & BOS in Welberg staat voor u klaar! Al sinds 1994 voorzien wij klanten van verfrissende interieurontwerpen. Van kleuradvies en lichtadvies tot meubelplannen en een algehele restyle van uw woning; als binnenhuisarchitect doen wij het allemaal voor u. Waar mogen wij u vandaag mee helpen?

Ontvang binnenhuisadvies voor uw woning

Wanneer u uw interieur onder handen wilt laten nemen, laat u dit natuurlijk wel door een professional doen. Schakelt u ons in voor binnenhuisadvies, dan begeleiden wij u van ontwerp tot en met realisatie. Laat ons weten wat u in gedachten heeft voor uw interieur, wat uw wensen zijn en waar u écht blij van wordt. Wij verwerken dit vervolgens in een compleet op maat gemaakt binnenhuisadvies. Wilt u meer lichtinval in uw woonkamer? Dit verwerken wij in een lichtadvies. Wilt u optisch meer ruimte creëren? Wij geven u graag advies over de meubelopstelling.

Een binnenhuisarchitect met een frisse blik

Binnenhuisarchitect BOS & BOS in Welberg, goed te bereiken vanuit Breda, is uw partner als het gaat om verfrissend advies voor uw interieurstyling. Wij zijn altijd op zoek naar stijlvolle en efficiënte manieren om uw woning er precies volgens uw wensen uit te laten zien. Dit doen wij al jaren met veel plezier. We hebben dan ook al veel projecten met een trots gevoel af mogen ronden.

Laat u inspireren door de mogelijkheden

Wilt u meer weten over wat wij als binnenhuisarchitect voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 0167-852790 of stuur een e-mail naar info@bosenbos.nl. Wij vertellen u graag meer over onze ervaring met het geven en uitvoeren van interieuradvies.

Tentoonstellingen

Een tentoonstelling moet spannend en verrassend zijn. BOS & BOS maakt tentoonstellingen die alle zintuigen prikkelen.

Bekijk projecten

Interieurs

Spelen met licht en kleur. Een zorgvuldige keuze van materialen. Met de juiste mix creëren we de gewenste sfeer.

Bekijk projecten

Referenties

Bekijk direct de referenties om te weten te komen wat opdrachtgevers te vertellen hebben over BOS & BOS.

Bekijk referenties

Vrijblijvend meer informatie? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Velden met een * zijn verplicht